MONDIALE BIBSHORT férfi kerékpáros kantáros rövidnadrág, fekete - CASTELLI

MONDIALE BIBSHORT férfi kerékpáros kantáros rövidnadrág, fekete - CASTELLI
KIEMELT
- Az új 220g/m2 Cinquanta, 50% Lycra anyagból készült hihetetlenül rugalmas, puha tapintású és formatartó kerékpáros nadrág.
- A jobb illeszkedésért és nagyobb kényelemért a nadrág egy anyagdarabból, varrás nélküli technológiával készült.
- Progetto X2 Air betét, a maximális kényelemért.
- Varrás nélküli kantárok, 3D formált vállrésszel.
- A kantár hátrészén lézerrel vágott szellőző lyukakkal.
- Varrás nélküli nadrágszárak, szilikon csíkkal.

Súly: 171g (L-es méret)


MONDIALE
A 2016-os nyári szezonra megalkottuk a legkényelmesebb és legpazarabb nadrágot, a Mondiale kantáros rövidnadrágot. Minden fejlesztés a még nagyobb sebesség elérése érdekében történt, ezért is lesz a Mondiale nadrág a megfelelő választás a hosszabb edzésekre, hogy a versenynapokon a legjobb formádat hozhasd. Azoknak a kerékpárosoknak is ajánljuk, akik csak élvezni szeretnék a sebesség és a mozgás élményét.
Az új 220g/m2 Cinquanta anyag 50% lycrával olyan kényelmes tekerést biztosít, melyet még nem élhettél át egyik kerékpáros nadrágodban sem. A kialakítása a Body Paint rövidnadrágén alapul, de a formatartó anyagnak köszönhetően nagyobb mozgásszabadságot nyújt. A lézerrel vágott szellőző lyukak és a varrás nélküli megoldás teszi teljessé az érzést, melyet a Mondiale nadrág viselése közben érezhetsz.

PROGETTO X2
Progetto X2 Air ülő betét, bőrbarát rétege kitűnően szellőzik, hogy frissen tartson. Kétrétegű kiképzésének és különböző sűrűségű párnázásának köszönhetően, a nyereg akkor is hihetetlen kényelmes, ha hosszú útra indulsz.
1. Bőrbarát réteg: a négy irányba nyúló, többszálas anyagból készült, varrás nélküli, antibakteriális réteg felveszi a tested vonalát egyetlen gyűrődés nélkül. A levegő a felszínre áramlik gyorsítva a párolgást.
2. Varrás nélküli integrált technológiájú párna réteg: a különböző sűrűségű hab végtelenül változatos vastagságot eredményez. A betét vastagsága úgy lett megtervezve, hogy a legnagyobb párnázottság ott legyen, ahol a legnagyobb kényelemre van szükség.
3. Viszkózus kényelmi betétek: Perforált ragadós párnák vannak elhelyezve a nagyon érzékeny ülőcsont és gát területek alá.


Kerékpáros nadrágról:
A kerékpáros rövidnadrágot mindenkinek ajánljuk, aki bringázik. Akár terepen tekersz, akár országútizol, akár túrázol, vagy akár spinning gépen tekersz.
Ha többet tekersz a városban, akkor is jótékony hatással lehet a fenekedre és az izomzatodra, valamint a leadott erőd hatékonyságára.
Miért? Mert párnázott betéten ülsz, így a fenekedet nem töri fel a nyereg. A nadrág mindenképpen elasztikus anyagból készül. Nagyon sokféle alapanyagból készülnek a kerékpáros nadrágok, UV védelem, nedvességelvezetés, kompressziós hatás, … stb. A lényeg, hogy mindegyik valamilyen módon összefogja, az izmaidat, ennek hatására hatékonyabb lesz az erőd kihasználása, nem dörzsöli ki a combod belső részét a nyereg. Ha egy mód van rá, a férfiak alsónadrág nélkül használják, hogy a kerékpáros betét jobban el tudja vezetni a nedvességet. A másik fontosabb ok, hogy az alsónadrág ne gyűrődjön össze és ne tudja emiatt törni a fenekedet a bringás nadrág.
Bringás nadrághoz használj keskeny és kemény nyerget, az lesz a legkényelmesebb hosszú távú, tartós bringázáshoz.

Castelli márkáról:
A CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethetők vissza, amikor is egy Vittore Gianni nevű szabó – aki Milánó szívében élt és dolgozott - kezéből kikerült az első kerékpáros ruha. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el, az ötszörös Giro-bajnok Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alapfilozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére, a maximális teljesítmény elérése érdekében!
Mérettáblázat
Több információ
63,800 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu