BELLISSIMA SOCK női kerékpáros zokni, fehér - CASTELLI

BELLISSIMA SOCK női kerékpáros zokni, fehér - CASTELLI
KIEMELT
- Meryl Skinlife anyagból, antibakteriális szálakkal készült kerékpáros zokni.
- Áttetsző háló a lábfejen.
- Nagy sűrűségű középtalp támogató sáv.
- Lapos varrással szegett lábujjrész.


Kerékpáros zokniról:
szereted, ha a kerékpáros cipőbe nem csúszkál a lábad, és emellett pedig még az izzadságod is eltűnik? Gondolj bele mennyire fontos az, hogy a lábfejed kényelmesen és komfortosan legyen tekerés közben, hiszen folyamatosan igénybe veszed. Tapasztalatink szerint nem jó, ha a cipőt túl szorosra húzod, mert elszorítja a vérkeringésedet, azonban kellene azt érezned, szeretnéd azt érezni, hogy fogja, tartja valami a lábadat? Ezért használj kerékpáros zoknit, mert pont annyira tartja a lábad amennyire kell, és nem fog zsibbadni a lábfejed.

Castelli márkáról:
CASTELLI kerékpáros ruházat rövid története: a CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethető vissza, amikor is egy szabó, Vittore Gianni milánó szívében élt, és dolgozott. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el, az ötszörös Giro-bajnok Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alap filozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére a maximális teljesítmény elérése érdekében!
Mérettáblázat
Több információ
3,700 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu