ESTREMO WS SKULLY férfi kerékpáros téli sapka , fekete - CASTELLI

ESTREMO WS SKULLY férfi kerékpáros téli sapka , fekete - CASTELLI
KIEMELT
• Maximális melegséget nyújt, közben lehetővé teszi, hogy a pára gyorsan távozzon.
• WindstopperŽ X-Fast anyag blokkolja a szelet.
• Warmer anyag, a kényelemért és a melegségért.
• Befedi a fülek alsó részét is.

Méretek: UNI

WINDSTOPPER X-FAST
Ezt az anyagot teljes szélvédelem és kitűnő légáteresztés jellemzi. A kiváló szigetelést egy belső csiszolt gyapjú biztosítja, amely a felhalmozódó nedvességet is csökkenti. A külső anyagréteg DWR-kezelt a vízlepergetés érdekében.

WARMER
Warmer – azaz melegebb – nem csak egy név, hanem pontosan az, amit ez az anyag biztosít számodra edzés közben. Bolyhos belseje melegen tart, amíg a 100% poliészter szálak elvezetik az izzadtságot. Tökéletes választás, ha a hőszigetelés és nedvesség kontrollálása egyaránt fontosak.


Castelli márkáról:
A CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethetők vissza, amikor is egy Vittore Gianni nevű szabó – aki Milánó szívében élt és dolgozott – kezéből kikerült az első kerékpáros ruha. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el az ötszörös Giro-bajnok, Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat, akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alapfilozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére, a maximális teljesítmény elérése érdekében!
Mérettáblázat
Több információ
10,800 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu