NANOFLEX+ KNEEWARMER férfi kerékpáros térdmelegítő, fekete - CASTELLI

NANOFLEX+ KNEEWARMER férfi kerékpáros térdmelegítő, fekete - CASTELLI
KIEMELT
• Vízálló polár és jól szellőző Nano Flex anyagból készült térdmelegítő.
• A rugalmas Nano Light panellel a hátsó részen, így téve még kényelmesebbé és jól illeszkedővé a melegítőt.
• Kétoldalú szilikon combfogóval, hogy a helyén maradjon.

Súlya: 102 gramm (pár)
8°-22°C/45°-70°F

MÉG TÖBB NANO FLEX
A Nano Flex melegítőink már 7 éve a kínálatunk részét képezik, mégis csak most jutottunk odáig, hogy fejlesszük őket. Nano Light anyagból készítettük a melegítők hátsó részét, így még jobb illeszkedést tesznek lehetővé a könyöknél vagy a térdnél, közben megtartják egyedülálló vízállóságukat. A rugalmasabb anyaguknak köszönhetően nagyobb kényelmet biztosítanak és könnyebben elcsomagolhatóak.

NANO FLEX
Castelli egyedi tervezésű anyaga. A meleg, puha, rugalmas Thermoflex anyagot befedjük milliónyi apró nanoszállal, így létrehozva a legjobb vízlepergető anyagot. A vízcseppek gömbölyű golyókként maradnak a felszínen vagy nyom nélkül lepattannak róla.

Kerékpáros láb-, térd-, karmelegítő használatáról:
Ha szeretsz vigyázni az ízületeidre, és szeretsz bringázni akár nyáron kora reggel, vagy ősszel és tavasszal átmeneti időben is akkor mindenképpen kezdj el használni „palikart” vagy „palilábat”. Ezzel megtudod őrizni a térded egészségét, és nagyon hasznos kiegészítő ruházatod lesz a nyári vagy a tavaszi és őszi bringázásodkor. Könnyű levenni, nem mozog, nem csúszik le és elfér a zsebedbe, mikor nem használod. Hasznos kiegészítő minden kerékpáros számára.

Castelli márkáról:
A CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethetők vissza, amikor is egy Vittore Gianni nevű szabó – aki Milánó szívében élt és dolgozott - kezéből kikerült az első kerékpáros ruha. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el, az ötszörös Giro-bajnok Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alapfilozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére, a maximális teljesítmény elérése érdekében!
Mérettáblázat
Több információ
13,800 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu