VENTI SOCK férfi kerékpáros zokni, fekete/piros - CASTELLI

VENTI SOCK férfi kerékpáros zokni, fekete/piros - CASTELLI
KIEMELT
• Merinói gyapjú keverék.
• Újdonság a 20 cm hosszú szára.

Méretek: SM/LX/2XL
Súly: 57g (Pár)


SUPER SIZE
A téli kerékpáros zoknijainknak eddig 9 cm hosszú száruk volt, egyszerűen azért, mert mindig így volt… De fázott a lábunk. Ezért gyártottunk 12 cm-es szárú zoknikat, amik sokkal jobbak voltak. Aztán 15 cm-ig is elmentünk, amik még jobbak voltak. Így logikusnak tűnt, hogy 20 cm-re növeljük a szár hosszát, ami nemcsak a lábfejedet még a lábszáradat is melegen tartja.


Kerékpáros zokniról:
Szereted, ha nem csúszkál a lábad a kerékpáros cipőben, emellett az izzadságod is eltűnik? Gondolj bele, mennyire fontos, hogy lábfejed kényelmesen legyen tekerés közben, hiszen folyamatosan igénybe veszed. Nem jó, ha a cipőt túl szorosra húzod, mert elszorítja a vérkeringésedet. Mégis szeretnéd azt érezni, hogy tartja valami a lábadat? Használj kerékpáros zoknit, mert az pont annyira tartja a lábfejed amennyire kell, elkerülve a zsibbadást!


Castelli márkáról:
A CASTELLI gyökerei 1876-ra vezethetők vissza, amikor is egy Vittore Gianni nevű szabó – aki Milánó szívében élt és dolgozott – kezéből kikerült az első kerékpáros ruha. Az első kerékpáros ruházat 1910-es években készült el az ötszörös Giro-bajnok, Alfredo Binda részére. Azóta is minden évben sikerek veszik körbe azokat a kerékpárosokat, akik Castelli ruházatot viselnek.
A cég alapfilozófiája: Létrehozni a leginnovatívabb ruhát a kerékpárosok részére, a maximális teljesítmény elérése érdekében!
Mérettáblázat
Több információ
4,900 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
BikePlus.hu
1211 Budapest Központi út 21-33.
Telefon:
+36 20 465 5020


E-mail:
info@bikeplus.hu