Automata Póráz Ferplast Flippy Controller Cord 8m Zsinóros Fehér

Automata Póráz Ferplast Flippy Controller Cord 8m Zsinóros Fehér
KIEMELT

Automata Póráz - Ferplast Flippy Controller Cord 8m Zsinóros Fehér

Kényelmes, kézbe illő kialakítás. Erős, megbízható belső szerkezet. Könnyű kezelhetőség. Ezek a főbb jellemzői a Ferplast Flippy Controller Cord automata póráznak.Egy tökéletes megoldás kutyája sétáltatásához! Ez a termék közepes, és nagyobb testű kutyák (max. 60 kg) részére készült.

Egyetlen nyomógombbal háromféle opció:

  • Szabad futás: amikor a stop gombot felengedjük a kötél / szalag automatikusan lecsévélődik és visszahúzódik, követve a kutya mozgását
  • Időleges megállítás: a stop gomb lenyomásával bármikor lehetséges a kötél / szalag blokkolása
  • Tartós megállítás: nyomja lefelé a stop gombot és fordítsa a görgőt előre. A póráz kiengedéséhez fordítsa a görgőt ellentétes irányba és engedje fel a stop gombot.

A kutya visszahívásához a stop gomb felengedett állapotában mozgassa gyorsan a kezét a kutya irányába, nyomja meg a stop gombot és húzza a pórázt saját maga felé. Ezután engedje fel a gombot és ismételje a műveletet mindaddig, amíg a kívánt hosszt el nem éri.

A Ferplast ergonómikusan kialakított Flippy automata póráz sorozata, megbízhatóságával, könnyű kezelhetőségével és nem utolsó sorban divatos vidám színeivel méltán vívta ki felhasználók millióinak elismerését. Gyarapítsa ön is ezen elégedett felhasználók népes táborát, rendelje meg még ma internetes áruházunkon keresztül és élvezze a Flippy által nyújtott kényelmet, szabadságot.


Gyártó: Ferplast Csomagolás: Műanyag doboz Súly: 0,45 kg Hossz:8 méter Szín: Fehér Méretek: 17 x 14 x 4,2 cm Ajánlott : 60 kg alatti kutyák számára Garancia: 6 hónap
Több információ
6,890 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
kedvence.hu webáruház
5000 Szolnok, Batthyány út 20,
Telefon:
+36 56 342 188
+36 20 429 3709

E-mail:
info@kedvence.hu