Pillangós -vékony nyálkendő

Pillangós -vékony nyálkendő
KIEMELT
Anyukaként mi tudjuk csak igazán, mekkora fejtörést tud okozni egy pici fogacska, a kibújás időszakában. 

A baba nyűgös, alig eszik, rossz a kedve, legszélsőségesebb esetben be is lázasodhat. Na és persze egy nap nagyon sokszor kell átvenni a felsőrészt, mivel kisbabánk szájából rengeteg nyál távozik. Ez plusz macera, anyuka aggódik, nehogy későn vegye észre és a baba megfázzon. Csomó problémát okozhat.

A nyálfogó kendőt éppen erre az időszakra terveztük. Kényelmes viselet a babának, nyugalom az anyukának. Ráadásul kisbabánk ruhatárát remekül feldobhatjuk ezzel a tarka kiegészítővel.

 

A Bobojca nyálkendő különleges, mivel három réteg textilből készítjük.

Az első 100 % pamut anyag a legédsebb mintákkal, hogy kisbabád csini legyen, a hátsó puha, szintén 100% rugalmas pamut anyag az extra kényelemért, a belső extra vászon pedig a biztonságért felel.

Még befűtött, meleg lakásban is tökéletesen használható lesz, mivel a természetes anyagoknak köszönhetően az érzékeny bababőr nem fülled be alá. Megvédi a lecsurgó nedvességtől, így megakadályozhatja a kellemetlen kiütéseket. 

Két patenttal látjuk el, hogy egészen sokáig, akár 4 éves korig a segítségetekre legyen, hűvös átmeneti időszkaban a fogzás után sálként is rendkívül praktikus.

 

 

 

 

Több információ
1,290 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
Bobojca Webáruház
1193 Budapest, Áram utca 46.
Telefon:
+36 20 217-3321


E-mail:
info@bobojca.hu