Árnyak és jelek [Veronica Roth könyv]

Árnyak és jelek [Veronica Roth könyv]
KIEMELT
Az "Árnyak és jelek" c. könyvről részletesen:

Egy rejtélyes áram által átjárt galaxisban mindenki különleges adománnyal születik. Cyra a shotet nép fölött uralkodó kegyetlen zsarnok húga, akit áramadománya fájdalommal és hatalommal ruház fel.

A bátyja a képességeit kihasználva az ellenségei kínzására kényszeríti a lányt, ám Cyra nem csupán fegyver a testvére kezében: szívós, fürge és eszesebb, mint ahogy azt a zsarnok sejtené. Akos egy földműves és egy orákulum nagylelkű fia Thuvhe fagyott bolygójáról, akinek hűsége a családja iránt nem ismer határokat, és akit különleges áramadománya védelmez.

Miután Akost és fivérét ellenséges shotet katonák ejtik foglyul, kétségbeesetten küzd azért, hogy a testvérét kimenekítse - kerüljön bármibe. Akos Cyra világába kerül, és az országaik és családjaik közti viszály leküzdhetetlennek tűnik.

Vajon segítenek-e egymásnak túlélni, vagy elpusztítják egymást? Az Árnyak és jelek Veronica Roth lenyűgöző története a barátság - és szerelem - erejéről egy váratlan adományokkal teli galaxisban.


Kötés:puhatáblás Oldalszám:464 oldal Kiadó:Ciceró Könyvstúdió Kft. ISBN:9789634320241 Méret:145 x 220 mm, táskában magaddal viheted! Tömeg:438 g Megjelenés éve:2016 Nyelv:magyar
Több információ
2,538 Ft
Webshop további termékei
Webshop információk
scifimarket.hu

Telefon:
+36705651422


E-mail:
tozsdeaszwebshop@gmail.com