Hogyan varázsolj?

Ha ezen az oldalon jársz, biztosan ajándékot keresel valakinek, egy meghatározott alkalomra, vagy csak úgy, kedvességből, hogy kifejezd, mennyire fontos neked. Jó helyen jársz! Az Ajándék.Varázsló küldetése az, hogy segítséget adjon a legjobb ajándék megtalálásában.

Más keresési oldalak kilistázzák az összes olyan webshopot, ahol megkaphatod azt a terméket, amit a keresés indításakor megneveztél. Még ár szerint is rendezik a számodra. De mi van akkor, ha még nem tudod, hogy mi legyen az ajándék? Biztosak vagyunk abban, hogy nem is az árkülönbség a leglényegesebb, hanem az, hogy örömet szerezz annak, akit megajándékozol.

Mit tudunk általában az ajándékozás előtt? Hogy születésnapja lesz? Hogy ismét évfordulónk van? Vagy csak azt, hogy mennyire szeretjük?

De mi az, aminek igazán örülne?

Az Ajándék.Varázsló segít neked a megfelelő keresésben.

Kezdésként kattints a keresés gombra! Az itt elérhető felületen, a bal felső sarokban találsz egy mezőt, ahol elkezdhetsz keresni. Tudod, hogy milyen jellegű terméket vennél? Kezdd el beírni! Már néhány betű leütése után listázási javaslatokat ad, amelyek közül választva máris válogathatsz a megfelelő termékek közül. Vagy csak azt tudod, hogy milyen alkalomra szeretnél ajándékot? Elegendő begépelned, s szintén lesz miből válogatnod.

Talán nem elég pontos az a szűrés, amit így hoztunk létre, vagy van egy-két speciális szempont, amit jó lenne a termékek szűrésénél figyelembe vennünk.

A gyorskereső mező alatt találsz 5+1 kérdést. Próbáld ki ezeket! A kereső figyelembe vesz minden beállítást. Ha csak egyet jelölsz meg, például, hogy akit megajándékozol férfi, vagy nő, akkor azt, ha minden kérdésre válaszolsz, akkor mindet. Amíg meg nem szakítod a keresést, minden új beállítást a keresés további szűkítésére, pontosítására használja fel.

Most figyelj! A termékek felett, a jobb felső saroktól kezdődően felsorolja, milyen szempontokat adtál meg a Varázslónak.

Eszedbe jut még egy szempont, amire nincs kérdés? Kombináld a lehetőségeket! Írd be a gyorskeresőbe. A keresési szempontok között ezt is figyelembe vesszük. Meggondolod magad, és valamelyik keresési szempontot törölnéd? Csak ikszeld ki itt, a termékek fölötti csíkon, s máris elengedjük ezt a szempontot. Adj meg új szempontokat, töröld a kevésbé fontosakat! Így juthatsz egyre közelebb a tökéletes ajándékhoz.

A Varázsló sokféle terméket gyűjt össze a webáruházak kínálatából minden keresésnél, minden módosításnál. Itt biztosan rábukkansz a tökéletes ajándékra. Amint ez megtörtént, már nincs más dolgod, csak mielőbb továbblépni a megfelelő webshop oldalára egyetlen kattintással, hogy ott beszerezd azt, amivel örömet szerzel.

A Varázsló fontosabb szolgáltatásai:

  • tematikus keresési lehetőség: akár érdeklődési kör, akár alkalom, akár attól függően, hogy milyen kapcsolatban álltok. Kereshetsz termékre vagy márkára is.
  • ötletek: Az ajánlott termékek között mindig találsz olyasmit, amire nem gondoltál volna, de bejön.
  • azonnali, gyors vásárlási lehetőség: Folyamatos adatfrissítéssel érjük el, hogy mindig a webshopok valós kínálata legyen elérhető. Ha megtaláltad a megfelelő terméket, egy kattintás, és már a kosárba is teheted.
  • webshopok adatai, ha nem online szeretne vásárolni: Elmennél személyesen? Megnéznéd? Kézbe vennéd? Sok webáruháznak van valódi boltja is. Itt megtalálod az adatokat, így fel tudod keresni a megfelelő boltot.