Mit vegyek karácsonyra a feleségemnek?

Mit vegyek karácsonyra a feleségemnek?
Mit vegyek karácsonyra a feleségemnek?

 

Mit vegyek karácsonyra a Feleségemnek?

Mit ajándékozzak a Páromnak? Néha épp annak a legnehezebb megtalálni a tökéletes ajándékot, aki a legközelebb áll a szívünkhöz, akit a legjobban ismerünk. Mindig keressük, halogatjuk, hogy megtaláljuk, ami biztos igazi örömöt okoz.
Aztán amikor már teljesen kifogytunk az időből, berohanunk a legközelebbi plázába és a megszokott, jól bevált üzletünkben veszünk valami csecsebecsét, amit maximum évente egyszer vesz fel életünk párja.
Pedig lehet máshogy is csinálni! Az Ajándékvarázsló formájában megszületett egy olyan mesterséges intelligencián alapuló rendszer, ami helyetted gondolkozik. Néhány egyszerű lépés/kérdés alapján kitalálja, mire vágyik a párod, és pillanatok alatt meg is mutatja neked. A te dolgod csupán annyi, hogy a lehetőségek közül kiválasztod a neked legjobbnak tűnőt, és rányomj a megrendelés gombra.

Ajándékozz szépséget!

Egy igazi a pokolban is nő. Az biztos, hogy a férfiak sohasem fogják teljesen érteni a jelentőségét annak, hogy a frizurától a cipőig minden tökéletes legyen. Ám a nők számára ezek rendkívül fontosak. A és a komoly dolog, nem .
Vásárolhatsz kozmetikai cikkeket. Nincs más dolgod, csak jól figyelni, és körülnézni a fürdőszobában. Amikor a feleséged a barátnőivel cseveg, biztosan említenek olyan kozmetikai márkákat, amik a vágyaikban szerepelnek, de nem engedik meg maguknak, mert sokba kerülnek. Figyelj jól, és jegyezd fel! Aztán nézz körül a fürdőszobában. Milyen krémeket használ? Milyen illatokat szeret?
A krémeken megtalálhatóak a paraméterek: éjszakai, vagy nappali, bőrtípus, és sok más adat, ami a hasznodra lesz. Ilyesmit kell keresned a vágyott márkából is.
A parfümök esetében az a legjobb, ami valódi. Keresd a kedvelt illatokat a legjobb márkákból, és nem fogsz mellé!
Lehet, hogy azt hallod, hogy a feleséged a barátnőjével egy szépségszalonról beszélget, vagy valami újfajta kezelésről. Talán wellnessre vágynak, vagy egy különleges masszázsra. Figyelj, és jegyzetelj! Már tudod is, hogy mit kell keresned! Megteheted azt is, hogy befizeted egy különlegesen jó fodrászhoz, szépségszalonba, körmöshöz, vagy amire vágyik. Figyeld az elejtett szavakat!
A nők a kezükre is nagyon kényesek. Ha azt látod a fürdőszobában, hogy fogytán vannak a körömlakkok, írd fel a márkáját, és nézz utána a párod által kedvelt színeknek! A és az [TAg:100] olyan témák, amelyek a nők számára fontosak!

Ajándékozz eleganciát!

elagancia ajándékba

A nők öltözködnek. A férfiak csak felvesznek valami praktikusat, de a nők odafigyelnek a színekre, a mintákra, a szövetek anyagára, az egyes darabok közötti harmóniára. Ez szinte . Ismered a párod stílusát. Bátran választhatsz neki kiegészítőket. Egy elegáns kesztyű, egy szép táska, egy divatos sál, egy stílusos sapka mindig jól beépíthető a fegyver… akarom mondani, a ruhatárba.
Ruhadarabokkal is próbálkozhatsz, ha biztosan tudod, hogy milyen stílusú és színű ruhára vágyik, és van alkalmad a szekrényben megtalálod a ruhák címkéin a méreteket és egyéb fontos paramétereket, akkor belevághatsz!
Az ékszer mindig nyerő! Az ékszerek kiválasztása nem olyan bonyolult. Ismered az ízlését, tudod, milyen motívumoknak van a számára jelentősége. A gyűrű méretének a kiválasztása nehéz, de lemérheted a mosdó szélén felejtett gyűrűt, és már van is miből kiindulnod. Egy nyaklánc, egy medál, egy karkötő, vagy egy bross, vagy egy szép , hogy a többi ékszerféleséget ne is említsük, sokkal egyszerűbben kiválasztható.

Ajándékozz kényelmet!

nagytakarítás ajándékba

Az ünnepek a legtöbb háziasszonynak a takarításról, a sütés-főzésről, és ismét csak a takarításról szólnak. Különösen, ha a a is. Miért kell ennek mindig így lennie? Rendelhetsz ünnep előtti nagytakarítást több szolgáltatótól. Az ételt hozathatod, ma már egészen különleges ünnepi menüt is rendelhetsz. S persze, ha étterembe viszed a párodat, vagy a családot, azért mindig hálás. Egy jó étteremben ő a királynő. Nem kell senki kívánságát lesnie, csak élvezni azt, hogy kiszolgálják!
Természetesen, vannak olyan háztartási eszközök, amelyek szintén ajándékba adhatóak. Bármi, ami kényelmesebbé, könnyebbé teszi a háztartási munkát. Bármi, amiről tudod, hogy vágyik rá! A konyha az a hely, ahol mindig elfér még egy spéci dolog!

Ajándékozz !

élmény ajándékba

Szeret színházba járni? Szereti a koncerteket? Esetleg az állatkertekért lelkesedik? Nincs mese, csapj fel programszervezőnek! Persze, elvihetede egy romantikus is! Utazhattok kettesben, vagy a gyerekekkel. Vagy, feltétlenül utazzatok el kettesben is! Színház? Koncert? Az sem baj, ha egy másik városban van. Szerezd be a jegyeket időben! Foglalhatsz szállást is, hogy utána is legyen időtök egymásra. Egy jó étterem is legyen a listán, ahol asztal vár benneteket! Szabadítsd ki a hétköznapok helyszínéről! Hálás leszel az ötletért!

Ajándék közösen

családi karácsony

Miért ne szövetkezhetnél a gyerekekkel? Az óvodás már tud rajzolni, a kamasz már tud segíteni a választásban. Van olyan gyerek, aki remekül szervez, más szépen csomagol. Ha mind, akik szeretitek őt, egy kicsit beletesztek egy közös ajándékba, azzal boldoggá fogjátok tenni. A nagyon fontos! A a minden ajándék nyerő, ha a szívetek is benne van.

Legyen csodás !


TALÁLD MEG A TÖKÉLETES AJÁNDÉKOT!