Gyerekek számára is tökéletes választás a karika fülbevaló.

Gyerekek számára is tökéletes választás a karika fülbevaló.
Gyerekek számára is tökéletes választás a karika fülbevaló.

Rengeteg nő fülében látni nap, mint nap csodaszép karika fülbevalókat.

Ez az a fülbevaló, ami sosem megy ki a divatból és szinte mindenkinek jól áll, így hordhatják ugyanúgy felnőttek, mint kisgyerekek.

Régóta divat az efféle fülbevaló a nők körében, hiszen számos divatkorszak stílusával nagyszerűen kombinálható.

Ebből a fajta fülbevalóból pedig hatalmas a választék: ezüst, arany, nagy, kicsi, egyszerű vagy köves – magyarán mindenféle változata van.

Azonban tudni kell hordani.

Aki esetleg nem tudná, miért a karika fülbevaló a legjobb választás gyerekek számára, az mindenképpen olvasson tovább!

Emlékszel még a régi időkre?

Sokan ódivatúnak tartják ezt a fajta ékszert, pedig örök klasszikus és sosem fog kimenni a divatból.

Emlékszel még az arany karika fülbevalókra, amik csavartak voltak és szuperül feldobtak szinte minden outfitet?

Olyannyira közkedvelt volt már korábban is, hogy több különböző nagyságban is lehetett kapni, voltak kifejezetten kisméretűek is, amik gyerekek számára tökéletes választás voltak.

És ez még a mai napig így van, a karika arany fülbevalók csodálatos ajándéknak számítanak gyermekek számára is.

A gyerekek is szeretik a csillogást

Amikor a  Gyereknek fülbevalót csináltatunk, fontos odafigyelni arra, hogy az arcformájához milyen Ékszer illik, ugyanis ez a kis kiegészítő pont az arcra hívja fel a figyelmet.

A karika fülbevaló pontosan ezért jó választás.

Amikor a kicsiket fülbelövésre visszük, természetes dolog, hogy kicsit félnek, kicsit ódzkodnak tőle.

Azonban, ha jó szakemberhez viszed, akkor semmi gond nem lehet és pillanatok alatt meg is van a csodás fülékszer.

Ha pedig egy szép arany vagy akár ezüst karika fülbevalót választasz neki, akkor a boldogság még nagyobb lesz, hiszen egy szép, csillogó karika fülbevalónak senki nem tud nemet mondani.

Még mindig hódítanak a karika fülbevalók

A fülbelövés bármilyen korban elvégezhető, vannak szülők, akik már egész korán kilövetik a gyermekük fülét, de vannak olyanok, akik inkább csak tinédzserkorban csináltatják meg.

Az ő korukban már nagy szerepet játszik a divat és az öltözködés, az elmúlt években egyre több mindenben köszönt vissza a 90-es évek, ezért az effajta fülékszer is hódít a Lányok, illetve Nők körében.

Ha jól kombináljuk a kiegészítőket a ruhával és az arcformával, akkor nem lehet ezzel a arany fülbevalóval mellélőni!

Időtálló darab, amit mindig hordhatnak a gyerekek is

Ahogy mondtam, az arany és ezüst karika fülbevalók sosem mennek ki a divatból, így kijelenthetjük, hogy ez a kiegészítő teljes mértékben időtálló darab.

Arra figyelni kell, hogy ha kisgyerekről van szó, túl drága fülékszert nem ajánlatos venni a számára, mert elhagyhatja.

Biztos, Te is hallottál már számos olyan esetről, amikor a kicsik az oviban vagy a játszótéren véletlenül elhagyták a fülbevalót és nem is került elő.

Így lesznek aztán egy idő után fél pár fülbevalók a gyűjteményben, de nem kell aggódnod, mert ha megnézed a széles választékot nálunk, csak olyan minőségi fülbevalót találsz, ami rendesen zár, nem törik le a kapocs, így a gyermek sem hagyja el.

Fiatalabbak számára pedig tökéletes választás lehet ez a fajta arany fülbevaló nem csak a mindennapokra, hanem akár jeles eseményekre is, mint például egy ballagás, bizonyítványosztás, szalagavató és még sorolhatnám.

Több fajta karika fülbevaló közül lehet válogatni

Szerencsére ez a fülékszer is egy olyan darab, amit sokféleképpen lehet variálni, így akár több stílus közül is lehet válogatni.

Vannak már olyanok, amik kristályokkal, gyöngyökkel díszítettek, de ugyanúgy hódít a korábban említett csavart kivitelezésű karika fülbevaló is.

Ezek elegánsak, játékosak, könnyed viselést biztosítanak, ráadásul divatosak is, így könnyedén meg lehet találni azt a fajta karika arany fülbevalót, amit kicsik és nagyok egyaránt hordhatnak.

Több méretben is kaphatóak

Az a jó a karika fülbevalókban, hogy méretben is nagy a választék.

Aki a kisebb, nem annyira feltűnő kiegészítőket szeretik, azok is megtalálhatják a saját stílusuknak megfelelőt.

De ha Te éppen a tinilányodnak szeretnél venni egy olyan fajtát, ami akár a Te fiatalkorodban is menő volt – miért ne ajándékoznál neki egy ilyet, hiszen időtálló darab és nagyon divatos még a mai napig is -, akkor azt is megtalálod nálunk.

Nincs más teendőd, csak megnézni az oldalunkon a kínálatunkat, ahol számos karika fülbevaló közül válogathatsz a gyermeked számára.

Ezért válassz karika fülbevalót!

Az Ékszerek sokat segítenek abban, hogy feldobjuk a megjelenésünket.

A fülbevalók pedig ahhoz is hozzájárulnak, hogy megfelelően tudjuk kihangsúlyozni az arcformánkat.

Éppen ezért, amikor akár magadnak, akár másnak választasz fülékszer, figyelj arra, hogy az arcformához passzoljon.

 A jó hír az, hogy a karika fülbevaló minden arcformához illik, elmondjuk, miért.

Akinek ovális arca van, annak szinte minden jól áll, hordhatnak a lógó fülbevalókon át egészen a kis apró pöttyös fülékszerekig mindent.

Aki szeretné egy kicsit ellensúlyozni az arcformáját, az megmarad inkább a kerek, karika, illetve gömbölyű fülbevalóknál.

Ugyan a kerek arcformával rendelkezőknek kicsit nehezebb dolguk van, hiszen a kör alakú fülékszerek még jobban ráerősítenek az arcformára, azonban itt nagyon fontos megjegyezni, hogy ez csak a kicsi, apróbb karika fülbevalókra érvényes.

Ha ellensúlyozni, kiemelni, illetve nyújtani szeretné valaki az arcát, akkor a nagyobb, díszesebb karika arany fülbevalókat válassza!

Az ovális mellett, a szív alakú arcformájúaknak van a legnagyobb szerencséjük ezzel kapcsolatban.

Ugyanis számukra a legmegfelelőbb választás, a lógó és a nagy karika fülbevalók.

A szögletes arcformájúaknak figyelni kell arra, hogy lágyítsák az arcvonalukat.

Ezt a legegyszerűbben karika fülbevalóval tudják elérni, ami lehet akár díszített, csavart, vagy csak sima, egyszerű, díszítés nélküli.

A hosszúkás arcú Kislánynak a legfontosabb szabály, hogy kerüljék a nyújtott, lógós, hosszúkás fülékszereket, mert attól csak még hosszúkásabbnak tűnik az arcuk.

Érdemesebb tehát kisebb, egyszerűbb karika fülbevalókat hordaniuk.

Ezekre figyelj, ha fülbelövésre viszed a gyermeked!

Most, hogy tudod, miért érdemes karika fülbevalót választani gyerekek számára, kicsit nézzük át azt is, mire kell odafigyelni, ha elvisszük őket fülbelövésre!

Mindenképpen figyeljünk oda arra, hogy csak és kizárólag szakemberhez menjünk, akinek van már tapasztalata gyerekekkel és a maximálisan betartja a higiéniai szabályokat.

Semmiképp ne akkor vigyük el a gyereket fülbelövésre, amikor beteg vagy oltást kapott, hiszen az immunrendszere ilyenkor nem a szokásos módon funkcionál!

Első fülbevalóként egyértelműen olyan anyagból készültet válassz, amely nem okoz allergiát, ilyen az orvosi fém, a titánium, platina, tiszta ezüst, illetve a 14/18/24 karátos arany.

Fülbelövés utáni teendők

Ha már megvan a fülbelövés, akkor javasolt az első két hétben mindenképp feltűzött hajjal járni, hogy ne lógjon, és ne csavarodjon rá a haj a fülbevalóra.

Az irritálást el kell kerülni, így nem szabad vele az első pár hétben vízbe menni, sportolni, és bármilyen olyan tevékenységet végezni, ami porral, kosszal, homokkal járhat.

Fertőtleníteni bőrfertőtlenítővel érdemes, az első 5-6 hétben pedig nem szabad kivenni a fülbevalót, ha csak nem áll fenn a felülfertőzés veszélye, akkor mindenképp forduljunk orvoshoz!

A fülbevaló nagyszerű ajándék, hiszen gyerekek is hordhatják, ráadásul a lányok nagyon szeretik, mert kiemeli az arcukat.

Válassz a gyermeked számára ezüst vagy arany karika fülbevalót, nézz körbe nálunk, ugyanis hatalmas a választék, és pár kattintással már meg is tudod vásárolni.

Garantált lesz az öröm!


TALÁLD MEG A TÖKÉLETES AJÁNDÉKOT!